Bár a 90-es évek egyik legsikeresebb bandája, a Happy Gang három fővel indult, sajnos több drámai dolog is történt, aminek következtében a zenekart ma már csak Cory képviseli.

Cory, Vitamin és Moha 2000 végéig meneteltek, majd feloszlatták a zenekart. 2011-ben Vitaminnal újrakezdték, azonban egy kocsmai verekedés véget vetett a közös munkának. A Happy Gang énekese söröskorsóval ütött le egy férfit, aki olyan súlyos sérüléseket szerzett, hogy a fél arca lebénult. Az énekes 1,5 év felfüggesztett börtönbüntetést kapott.

Tudtam az egészről, de bíztunk benne, hogy nem derül ki. Ám mindketten éreztük, ha ez mégsem lesz így, minden megváltozik. Piszkosul nehéz pillanat volt meghoznunk a döntést, hogy egyedül folytatom. Ma is fáj. Azóta nem tartjuk a kapcsolatot"

- vallotta be Cory a Blikknek.

A megpróbáltatások azonban itt nem értek véget. A zenekar másik volt énekesét, Mohát, 45 évesen érte a halál szívelégtelenség következtében. Három kisgyereket hagyott maga után.

Minden mozzanatára emlékszem a közös éveinkből. Az egész szörnyűséget hordozom magamban, ez nem olyan, ami egyszer csak elmúlik. Minden taktusban, minden rapszövegben ott van a mai napig. Sosem felejtem el a temetését, amikor sámándobolás közben szinte megcsapott egy erős szellő. Biztosan tudom, hogy az ő lelke suhant el mellettem, hogy elköszönjön"

- mondta Cory, aki ma is emlékszik a közös éveik minden mozzanatára.