Hoppá! 13 kilótól szabadult meg a népszerű tévés: kirobbanó formában van Endrei Judit

Forrás: TV2 -
tévés Endrei Judit fogyás életmódváltás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legendás tévés, Endrei Judit teljes életmódváltáson ment keresztül, aminek köszönhetően 13 kilótól sikerült megszabadulnia. A műsorvezető elárulta, hogyan sikerült megszabadulnia a nem kívánt feleslegtől. 

Elképesztő fogyáson van túl a népszerű műsorvezerő Endrei Judit, aki elárulta, hogy sem speciális étrendet, sem kapszulát nem vett igénybe, hogy eredményes legyen a súlyvesztése.

"Korábban is sokat sétáltam, de az utóbbi időben ez az igény felerősödött bennem, napi teendővé vált és nem érdekel, ha esik, ha fúj, ha mínuszok vannak vagy kánikula, én megyek. Indítottam egy gyaloglóklubot is" - mesélte a Blikknek a műsorvezető.

"Nincs semmi speciális étrend, nincs bogyó, pirula vagy kapszula, egyszerűen a titok a megemelt fehérje és a jelentősen csökkentett szénhidrát, legfőképpen a zsír kiiktatása. Persze ez nem azt jelenti, hogy néha-néha nem csábulok el a kedvenc ínyenc boltomban kapható tepertő láttán, de ez már annyira ritkán történik meg, hogy Erika húgom el is nevezte jutifalatnak"

- mondta nevetve Endrei.

Endrei Judit elárulta, hogyan sikerült megszabadulnia 13 kilótól Forrás: TV2

A tévés szerint rendkívül fontos a rendszeres sport beiktatása a mindennapokban, ugyanis tudományosan is igazolták, hogy a testmozgás gátolja az öregedési folyamatokat a szervezetben.

"Igenis tudunk tenni sokat azért, hogy ezt az öregedési folyamatot lassítsuk. Aktívnak kell lenni, és meg kell találni a megfelelő programokat. Persze sokan mondják azt, hogy az idősebbeknek talán nincs annyi lehetőségük, éppen ezért az utóbbi hónapokban egy, az országban teljesen újszerű prémium senior apartmanhotel létrejöttét is segítem, hiszen szükségünk lenne végre olyan modellre, lehetőségre, ahol az idősödő korosztály kötetlenül, ám igényes körülmények között meg tudja találni a maga régi-új fiatalos, aktív elfoglaltságát. Egy jó társaságban, klassz programokkal, mintha egy hotelben élne" - tette hozzá a műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.