Romantika a köbön: így ünnepelte 3. évfordulóját Palvin Barbi és Dylan Sprouse

Forrás: Instagram/Palvin Barbi -
Palvin Barbara szerelem Dylan Sprouse évforduló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palvin Barbi sokáig a szinglik táborát erősítette, egészen addig, amíg rá nem talált a nagy szerelem Dylan Sprouse személyében. 

Barbi és Dylan azóta is boldog kapcsolatban élnek, most pedig újabb mérföldkőhöz érkeztek: tegnap ünnepelték 3. évfordulójukat. Palvin Barbi Instagram-sztorijában mutatta meg a követőinek, milyen tartalmasan töltötték szerelmével a napot.

Palvin Barbi és Dylan Sprouse 3 éve vannak együtt Forrás: Instagram/Palvin Barbi

A páros először egy állatkertben múlatta az időt, majd egy japán étteremben egy gyertyafényes vacsorán romantikáztak. A napot egy nagy bulival zárták: a Foo Fighters Madison Square Garden-ben adott koncertjén tombolták ki magukat. Palvin Barbi azt is megosztotta követőivel, hogy ez volt az eddigi legjobb napja és Dylan-nek pedig ezt írta: "Három év, bébi! Szeretlek!"

Palvin Barbinak nem lehet oka panaszra: karrierje csúcsán van, a legnagyobb divatcégek versengenek érte és magánéletében is boldogabb, mint valaha.

A fotókat a páros rajongói oldalán, itt nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.