Tücsi merész tangában mutatta meg formás popsiját - Fotó

Tücsi popsi bikini tanga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szexi, fekete tangában pózolt Tücsi. A sztár bevallotta, magától lehet, hogy nem merte volna felvenni a merész darabot, de egy fotózás kedvéért bevállalta.

Dögös bikinit húzott Tücsi egy fotózáshoz. A sztár elárulta, a brazil tangát nem biztos, hogy bevállalta volna magától, de egy fotózás kedvéért felhúzta, és nagyon megtetszett neki. Bár egyelőre csak a kertben viseli otthon.

„Csajok, brazil tanga igen vagy nem? Bevállaljátok? Én egyelőre csak ennek a fotózásnak az erejéig mertem felvenni, azóta csak a kertbe merészkedem ki benne" – írta Instagram-oldalán.

Tücsi szerint ez a fazon formás popsit csinál, ám bevallotta, nem biztos, hogy fel merné venni egy strandra. A sztár azt viszont mindenki előtt vállalja, hogy a szülés után vannak striák a hasán, erről egy fotót is posztolt nem rég.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.