Emilio és felesége között évek óta hatalmas a szerelem. Ám úgy tűnik, most nekik is sikerült összeveszni valamin.

Hatalmas vita alakult ki Emilio és szeretett felesége, Tina között. A Drága családom forgatásán csúnyán összerúgta a port a nemrégiben életmódot váltó házaspár. Tina rengeteget fogyott szinte már rá sem lehet ismerni. A forgatáson ellátogattak egy szépségszalonba, ahol Tina száj-és szemöldöktetoválását szerette volna megújítani. Férje mindeközben masszázzsal, manikűrrel kényeztette magát.

Tina és EmilioInstagram, Emilio

"Tina már futott egy kört a mellnagyobbítás kapcsán, de arról letett, belátta, hogy nincs rá szüksége, így is szép. Viszont amikor meglátta a tetoválástól felduzzadt száját láttam a szemében megcsillanni a vágyat egy ajakfeltöltésre. Nem örülnék neki, mert teljesen átalakítaná az arca karakterét. Semmi szüksége rá, nagyon szép így, természetesen. Csakis azért beszélem le róla, mert tényleg nincs szüksége rá, hogy felpumpáltassa magát, ő így gyönyörű, ahogy van!"

– jelentette ki Emilio.

Ám felesége nem így látta a helyzetet, ezért azonnal össze is kaptak a szájfeltöltésen. Tina mindenképpen szeretné meggyőzni a férjét arról, hogy neki igenis szüksége van az ajaknagyobbító beavatkozásra és talán a mellplasztikára is.