Sherrie Hewson egy rendkívül kínos történetet osztott meg a minap arról, hogyan próbált meg rámászni egy híres rendező a húszas évei elején, amikor még színjátszást tanult.

Sherrie Hewson a meghökkentő történetet sokáig szégyellte és senkinek merte elmondani. 21 éves volt, színjátszást tanult, mikor egy meg nem nevezett, de elmondása szerint egy neves rendező a házába invitálta egy kávéra.

Hewson elfogadta a meghívást, elment a rendőzőhöz, amikor azonban limonádét kért,  egy ánizsos likőrt kapott, amit előtte még nem ismert, rögtön ki is ütötte magát tőle.

Sherrie HewsonForrás: Getty Images/Ian Gavan

A rendező később, éjszaka közölte a színésznővel, hogy nem tudja már autóval hazavinni a nőt, mert bort ivott, de felajánlotta, hogy alhat a kanapén. A férfi kiment a szobából, Sherrie Hewson levetkőzött bugyira, melltartóra, majd lekapcsolta a lámpát. A sztorija szerint a „nagyon híres filmrendező" pár perc múlva meztelenül jelent meg, szexet akart, mire az akkor 21 éves nő menekülni kezdett. Ide-oda rohangáltak a házban, szabályosan vadászott rá a férfi: „Az életemért futottam" – emlékezett a színésznő.

Végül a férfi feladta és Sherrie Hewsonnal, hogy békén hagyja, aludhat a kanapén, de reggel, mire felébred, már nem akarja ott látni.  A színésznő persze nem várt reggelig, pánikba esve felöltözött és az éjszaka közepén elrohant - írja az Origo

Ez is érdekelhetLevágta főnöke férfiasságát, mert az meg akarta erőszakolni (18+)