Felháborodtak a magyarok a következő Eb-meccsünk miatt

Fotó: Polyák Attila - Origo -
foci bíró Eb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már most háborognak a magyar szurkolók a soron következő Eb-meccsünk miatt. Ugyanis egy olyan bírót kaptunk, akinek talán egyetlen honfitársunk sem örül.

Nagy a feszültség a szurkolókban a magyarok következő Eb-mérkőzese miatt. Nem az ellenfelünk, a németek váltották ki a negatív hangulatot, hanem a bíró személye. Ugyanis megkaptuk az orosz Szergej Karaszjovot, aki anno a 2016-os Eb-n az Izland elleni meccsünkön a 40. percben egy szöglet után 11-est ítélt.

A fotó illusztráció. Fotó: Polyák Attila - Origo

Ettől pedig nem lett túl népszerű a magyarok körében, sőt valóságos gyűlölethullám indult ellene. A szurkolók pedig nem felejtenek, így paprikás lehet a hangulat a szerda esti meccsen – írja a Bors.
Kérdés, hogy vajon megint begyűjt nálunk egy rossz pontot a bíró?

Egy helyen minden, ami foci Eb!

Szeretnél naprakész lenni, tudni mindenről, ami a mérkőzésekkel kapcsolatos? Szívesen olvasnál extra érdekességeket a kedvenc játékosaidról, csapatodról? Akkor kattints az Origo Foci Eb oldalára, hogy ne maradj le semmiről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.