Abbie Bela brit színésznő szerint egy ötfős földönkívüli csoport rabolta őt el, az egyikükbe szerelmes lett, azóta pedig rá sem bír nézni a földi férfiakra. 

Abbie Bela birt színésznőnek hihetetlen élményben volt része: állítása szerint öt földönkívüli jött el érte, majd elvitték őt az űrhajójukkal. Abbie azt mondja, a szó szerint földöntúli élmény után egyikőjük személyében megtalálta a másik felét.

"Rosszul vagyok a földi férfiaktól. Többször viccelődtem az interneten azzal, hogy egy földönkívülire vágyom. Aztán elkezdtem minden este egy fénycsóvával álmodni, majd az egyik éjszaka egy hangot hallotta, ami azt mondta, hogy várjak a szokásos helyen" - kezdte mesélni a meghökkentő sztorit videójában a színésznő. 

"Másnap este a nyitott ablakom mellett ültem. Amint elaludtam, egy repülő csészealj jelent meg odakint, majd egy zöld fénycsóva berepített az űrhajóba" - idézte fel a nem mindennapi pillanatot Abbie.

Abbie a vendégeit, akik az Androméda-galaxisból érkeztek, nagyon magasnak és vékonynak írta le. Sajnos még aznap este visszahozták őt otthonába, de azóta is várja, hogy újra feltűnjenek az űrlények, és újabb meghökkentő utazásra vigyék őt el. 

Ez is érdekelhetDöbbenetes! Egy férfi azt állítja, palacsintával kínálta őt a kertjében leszálló földönkívüli