Óriásit küzdött a németek ellen a magyar válogatott szerda este. Természetesen a magyar hírességek sem hagyták szó nélkül a fiúk teljesítményét, és elárasztották közösségi oldalaikat focis posztokkal.

Marco Rossi is meghatóan nyilatkozott a válogatott teljesítményéről, és elmondta, hogy bár nagyon sajnálja, hogy kiestek, eszméletlenül büszke csapatára. A miniszterelnök is megköszönte a válogatott helytállását, Szalai Ádám pedig közösségi oldalán posztolt arról, mit érez most, hogy számukra véget ért az Eb.

A válogatott emelt fővel búcsúzott a halálcsoportból, és ezzel a 2021-es labdarúgó Eb-ről, kiemelkedő küzdésük mellett pedig nem csak a focisták, de a hazai celebvilág sem ment el szó nélkül.

Sebestyén Balázs így fogalmazott közösségi oldalán a tegnap esti meccs után:
Jó volt magyarnak lenni ebben a két hétben! Drukkolni, örülni, nevetni, izgulni, szurkolni! Nagyon kellett már ennek a maroknyi országnak, hogy politika, vírus, ellenségeskedés, szembenállás, gyűlölködés és megosztottság helyett, együtt, egymást ölelve, buzdítva, drukkolva egy közös célért, együtt legyen Magyar! Köszönjük fíúk, hatalmas szívvel és lélekkel játszottatok!! (a Szalainak jövök egy körrel!)

Kucsera Gábor röviden és tömören ezt írta a meccsel kapcsolatban:

Kucsera Gábor: "Szép volt fiúk"Forrás: Instagram

Lotfi Begi, aki a helyszínen izgulta végig a mérkőzést pedig ezt írta:

Ez igy is csodálatos eredmény! Szép volt fiúk (...) Ma nem csak a páyán hanem a lelátòn és a városban is csillagos ötösre vizsgáztunk!

Dobó Ági bevallotta Instagram-oldalán, hogy elsírta magát a meccs közben:

Dobó Ági otthon drukkolt a magyaroknak.Forrás: Instagram

 

Egy helyen minden, ami foci Eb!
Szeretnél naprakész lenni, tudni mindenről, ami a mérkőzésekkel kapcsolatos? Szívesen olvasnál extra érdekességeket a kedvenc játékosaidról, csapatodról? Akkor kattints az Origo Foci Eb oldalára, hogy ne maradj le semmiről.