"Ma először sírtam focin, kétszer" -így reagáltak a hírességek a magyar válogatott Eb-szereplésére

magyar válogatott válogatott foci Eb 2021 hírességek celebek foci celebvilág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Óriásit küzdött a németek ellen a magyar válogatott szerda este. Természetesen a magyar hírességek sem hagyták szó nélkül a fiúk teljesítményét, és elárasztották közösségi oldalaikat focis posztokkal.

Marco Rossi is meghatóan nyilatkozott a válogatott teljesítményéről, és elmondta, hogy bár nagyon sajnálja, hogy kiestek, eszméletlenül büszke csapatára. A miniszterelnök is megköszönte a válogatott helytállását, Szalai Ádám pedig közösségi oldalán posztolt arról, mit érez most, hogy számukra véget ért az Eb.

A válogatott emelt fővel búcsúzott a halálcsoportból, és ezzel a 2021-es labdarúgó Eb-ről, kiemelkedő küzdésük mellett pedig nem csak a focisták, de a hazai celebvilág sem ment el szó nélkül.

Kucsera Gábor röviden és tömören ezt írta a meccsel kapcsolatban:

Kucsera Gábor: "Szép volt fiúk" Forrás: Instagram

Lotfi Begi, aki a helyszínen izgulta végig a mérkőzést pedig ezt írta:

Dobó Ági bevallotta Instagram-oldalán, hogy elsírta magát a meccs közben:

Dobó Ági otthon drukkolt a magyaroknak. Forrás: Instagram

Egy helyen minden, ami foci Eb!

Szeretnél naprakész lenni, tudni mindenről, ami a mérkőzésekkel kapcsolatos? Szívesen olvasnál extra érdekességeket a kedvenc játékosaidról, csapatodról? Akkor kattints az Origo Foci Eb oldalára, hogy ne maradj le semmiről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.