Wossala Rozina: "23 órán át nem ettem"

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
diéta fogyás Wossala Rozina életmódváltás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Wossala Rozina hihetetlen átalakuláson ment keresztül az elmúlt hónapokban, és remek formában van. A sztárséf elárulta fogyásának titkát.

Akárcsak a nők nagy része, Wossala Rozina is többféle diétát kipróbált eddigi élete során. A legtöbbről idővel kiderült, hogy nem összeegyeztethető az életmódjával, nem régiben azonban rátalált arra a módszerre, aminek a segítségével könnyedén megszabadult plusz kilóitól -írja a Best magazin.

"Sok mindent kipróbáltam, de mind kompromisszumokkal jár, nehezen összeegyeztethetők a hivatásommal. Mindenkinek más módszer válik be. (...)

Szerencsés vagyok, hogy nem borít ki az éhség, nem válok tőle ingerlékennyé, ezért tavaly kipróbáltam a böjtölős diétát, amivel elég sokat fogytam. (...) A tíznapos léböjtkúra után beiktattam napi egy étkezést, ami azt jelentette, hogy 23 órán át nem ettem. (...)

A koplalás különböző óráiban más-más folyamatok indulnak be a szervezetben, és ez beindítja az anyagcserét. Nálam nagyon működött"

– árulta el Rozina, aki korábban azt is elárulta, milyen ételeket és italokat fogyaszt.

Wossala Rozina rengeteg plusz kilótól szabadult meg. Fotó: Hirling Bálint - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.