Ellepik a gratulációk Tápai Szabina közösségi oldalát: megszülethetett a harmadik gyermeke

harmadik gyerek Tápai Szabina Kucsera Gábor szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tápai Szabina és Kucsera Gábor januárban jelentették be, hogy újra kisbabát várnak. Szabina már június elején a CTG-ről posztolt, jelezve, hogy terhessége a végéhez közeledik. Nos, úgy tűnik, a baba megérkezett - legalábbis az Insta-követői sorban gratulálnak neki.

Tápai Szabina pocakos fotót osztott meg közösségi oldalán, és a követői az ehhez fűzött egyik mondat miatt biztosak benne, hogy a baba megérkezett.

"Hosszú és nehéz babavárás volt, de az utolsó 4 hétben, amikor eddig mindig szenvedtem már, valami csoda történt és mindent feledtet velem. Sokan kérdezték, hogy bírom a meleget? Nyári kislány, még élveztük is. Persze sokat voltunk a hűvösben és direkt napra se mentünk csak az árnyékba. Oda is fényvédővel" - írta a képhez Szabina.

A követők egymás figyelmét hívták fel arra, hogy a kézilabdázó múlt időben fogalmaz a terhességéről, így szinte biztosak benne, hogy a kislány megszületett. A gratulációk azóta is csak gyűlnek, de hivatalos bejelentés még nem érkezett a Tápai-Kucsera házaspártól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.