Ábel Anita új otthonba költözik

Forrás: Facebook/Ábel Anita -
Ábel Anita Ébredj velünk! költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy költözés mindenkinek hatalmas macera, és ezzel Ábel Anita is így van. A műsorvezető próbálkozik azzal, hogy legyőzze a káoszt, elmondása szerint nem nagy sikerrel. 

Anita a Life TV Ébredj velünk című műsorban mondta el, hogy költözik, de néha úgy tűnik, a logisztikába beletörik a bicskája.

„Költözés kellős közepén vagyok és rá kellett jönnöm, hogy én nagyon nem vagyok jó a logisztikában. Próbálkozom, de már nem látok át a káoszon és nem tudom követni a dolgokat, vagy nem tudom rendszerezni a folyamatokat. Logisztikából egyszerűen elbuktam!" - jegyezte meg.

Forrás: Facebook/Ábel Anita

Anita a minap arról is beszélt, hogy magabiztosabb lett, és már nem foglalkozik vele, mit gondolnak róla a kommentelők. Ám azt sem titkolja, hogy korábban meglehetősen kellemetlen napokat okoztak neki a negatív, gyűlölködő hozzászólások.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.