A műsorvezető a baleset után azonnal érezte, hogy valami nincs rendben, és a kórházban kiderült, hogy meg kell műteni csigolyasérülése miatt.

A Duna Televízión futó Nyár 21 műsorvezetője, Rátonyi Krisztina súlyos biciklibalesetet szenvedett. Az esés következtében megsérült a csigolyája, ezért meg kellett műteni. A történtekről Instagram-oldalán tájékoztatta követőit szombat este, ahol megrázó részleteket árult el a balesetéről.

„Az volt a terv, hogy vasárnap már kora délután megyünk Balatonra, kibérelünk néhány sup deszkát, és így vágunk bele a Nyár 21 újabb hetébe. Már nagyon vártam!Az élet azonban dobott egy másik lapot, pár napja este elnéztem egy kanyart és hatalmasat buktam biciklivel, azonnal éreztem, hogy 'valami történt' és mentőt hívtunk. Sürgősen a veszprémi Csolnoky Ferenc kórház traumatológiájára szállítottak, ahol a röntgen után kiderült, hogy megsérült az egyik csigolyám. Az orvosok úgy döntöttek, hogy meg kell műteni, így Budapestre szállítottak a Szent János kórház idegsebészetére. Tegnap volt a műtét, ahol szó szerint összeraktak, hogy hamarosan újra lábra tudjak állni. Iszonyúan fáj bevallom, de örülök, hogy 'csak' ennyivel megúsztam" – írta a bejegyzésében Rátonyi Kriszta, aki korábban Freddie oldalán több műsort is vezetett. Gyógyulásáig a Nyár 21-ben Novodomszky Éva helyettesíti majd.