Kiderült! Ezért nem lehet jelen Katalin hercegné Diana szobrának avatásán

Forrás: Getty Images/2020 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo -
brit királyi család szoboravatás Katalin hercegné Diana szobor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diana július elsején lenne 60 éves, a szigetország pedig egy szoborral kíván megemlékezni a szívek hercegnéjéről. Azonban nem mindneki lehet jelen a szobor felavatásán.

Korábban Meghan Markle is Harryvel akart utazni Angliába, hogy a július elsején, Diana tiszteletére tartandó szoboravatáson résztvegyen. Ám a Kensington-palotában rendezett ünnepségen nem lehet jelen, Harry hiába próbálta zsarolni a családját, mondván, ha felesége nem lehet ott, ő se fog elmenni.

Katalin hercegné nem lehet jelen Diana szoboravatásán Forrás: Getty Images/2020 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

A "kizárásnak" azonban nincs köze a királyi családdal való nem igazán felhőtlen kapcsolatához, származásának már annál inkább. Mivel ezen az eseményen csak Diana szűk családja vehet részt, így se Meghan, se Katalin nem lehet majd jelen a szobor felavatásán. Emiatt azonban az alattvalók kissé elégedetlenek, hiszen Katalint egyfajta pót-Dianaként szeretik - tudta meg a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.