Ennyiért vett tóparti házat Gombos Edina és családja Floridában

Forrás: Gombos Edina/Facebook -
házvásárlás család Amerika Gombos Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gombos Edina hat évvel ezelőtt döntött úgy, hogy férjével és gyermekeivel új életet kezd az Egyesült Államokban. Nemrég pedig egy újabb fordulópont érkezett el az életükben: megvették első, saját otthonukat Floridában. 

Gombos Edina kubai származású férjével, Albertóval, két gyermekükkel, a 13 éves Mirandával, és a 6 éves Matteóval immár hat éve élnek Miamiban. Edina nem tervezi a hazatérést, hiszen szerencsére a család minden tagja jól érzi magát Amerikában. Ezt bizonyítja az is, hogy néhány hónappal ezelőtt házat vásároltak Floridában.

"Huszonkét évet lehúztam a médiában, minden szegmensét élveztem, mindent kipróbáltam, de jött a negyvenes vízválasztó, és azt mondtam: ennyi volt, kiégtem" - mesélte korábban a Blikknek a műsorvezető.

Az is kiderült, hogy Edina és családjamilyen értékben jutott hozzá első floridai otthonukhoz. A lap információi szerint

egy százmillió forintot érő tóparti házat vettek a világ pillangófővárosában, a floridai Coconut Creek egyik sorompóval elzárt elit lakóparkjában.

A kétgyermekes anyuka elárulta, miért itt vettek házat.

Gombos Edina és családja 6 éve él Amerikában Forrás: Gombos Edina/Facebook

"Olyan helyet kerestünk, amely biztonságos, ideális a természetimádó családoknak, mint mi vagyunk, és jók az iskolái. Persze, az is ide vonzott bennünket, hogy két nagyváros, Fort Lauderdale és Miami is karnyújtásnyira van, nemzetközi repülőterekkel. Miami a turistáknak vonzó, de kisgyerekes családoknak nem ideális"

- részletezte Edina.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.