Elképesztő: így néz ki Sáfrány Emese 10 nappal a szülés után - Fotó

szülés után szülés szülés utáni test test Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sáfrány Emese kisfia, Nolen, a vártnál kicsit hamarabb érkezett, de szerencsére a szülés minden komplikáció nélkül lezajlott és a baba és anyukája is jól vannak. 

Emese folyamatosan betekintést enged az életébe és már 4 nappal a szülés után megmutatta, hogy néz ki a teste. A rajongók már akkor is megjegyezték, hogy sok nő szeretne így kinézni szülés után, de Emese nem elégedett meg ennyivel. 10 nappal Nolen születése után újra megmutatta szülés utáni alakját, az ember pedig csak találgathat, vajon mi lehet a titka, hogy ilyen jól néz ki?

10. nap a szülés után. Túl vagyunk talán a kezdeti nehézségeken, megszoktuk az esti ébredéseket, beállt az etetés és megtanultunk szuper gyorsan pelenkát cserélni. Én szépen nyerem vissza a korábbi alakom és súlyom. Nolen pedig már a születési súlyánál 125 grammal több. "

- írta a fotó mellé az újdonsült anyuka, a rajongók pedig elárasztották az üzenőfalát dícsérő kommentekkel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.