Heti holdnaptár (július 5-11.): ekkor kerülünk át az élet aktívabb, naposabb, cselekvőbb oldalára

asztrológia ezotéria holdnaptár Hold
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hét dolgos-szorgos időszakát a Fogyó hold energiátlansága jellemzi, de ez nem jelenti azt, hogy nincs feladat, nincs tennivaló, nem akadhat kihívás. Szombat kora hajnaltól jön egy lendületes, mozgalmas hétvége, mert Újholddal kerülünk át az élet aktívabb, naposabb, cselekvőbb oldalára. A Növő hold támogatja a folyamatos feltöltődést, szellemi fejlődést, tisztánlátást, kibékülést és megbékélést. Könnyen találunk, új, felfedezésre váró ösvényeket, és ezekben a napokban különösen igaz lesz az, hogy bátraké a szerencse! Ajánlott a szokásosnál több időt szentelni az önfejlesztésre, tanulásra.

2021. július 5., hétfő a ♉ban (Fogyó hold, Bika)

A béke és a nyugalom megtartása mellett ajánlott a gondolkodás, alapos tervezés, a célokban való elmerülés. Ez az állapot segíti felismerni az aktuális teendőket. Emellett ez a nap jó szeretetre, kedveskedésre.


2021. július 6., kedd az ♊ben (Fogyó hold, Ikrek)

Összességében érdemes elcsendesülni, valamint elkerülni a vitákat. Belül legyél aktív, lelkes és figyelj a hírekre! Sok érdekességet tartogat a mai nap. Olyasmit is megláthatsz, ami eddig rejtve volt előtted.


2021. július 7., szerda az ♊ben (Fogyó hold, Ikrek)

Aki ezen a napon tágra nyílt szemekkel figyeli a környezetét, az elkerülheti a bonyodalmakat, és megláthatja a fényt az alagút végén. Kiderülhet az igazság, s ez független attól, hogy akarjuk-e látni ezt vagy sem.


2021. július 8., csütörtök az ♊ben (Fogyó hold, Ikrek)

Feltétlenül összegezni kell az elmúlt napok, hetek tapasztalatait. Érdemes mások társaságát keresni. Javallott pozitív személyek, okos emberek eszméit meghallgatni, velük valamilyen formában együttműködni.


2021. július 9., péntek a ♋ban (Fogyó hold, Rák)

Ez a nap már az Újhold hatásait rejti, és mégis lesz benne mozgalmasság, változatosság. Izgalmas hírek, eszmecserék, jó döntések jellemzik a következő órákat, s fontos, hogy a lényegtelen dolgok egyszerűen mellőzendők!


2021. július 10., szombat a ♋ban (Újhold, Rák)

Érdekes nap, olyan, amikor meg kell becsülnünk azt, amink van. Aki ma félrebeszél vagy takargat valamit, az számoljon a gyors lebukás és szembesítés lehetőségével is! Ami az elmúlt napokban összekuszálódott, ma kibogozható.


2021. július 11., vasárnap az ♌ban (Növő hold, Rák)

Leterhelő és kissé energiátlan nap. Lehet eszmét cserélni, ötletelni, de kerülni kell a vitákat. Aki bátor, az belátja a közelmúlt hibáit. Hol és ki ellen vétkeztünk? Amikor ezt tisztán látjuk, kérjünk elnézést és javítsuk ki a bakijainkat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.