Tavaly nyáron nyitott meg Ördög Nóra és Nánási Pál kisboltja Balatonakarattyán, azonban a túlzott népszerűség rosszul sült el, a helyiek nem nézték jó szemmel a megnövekedett forgalmat és a sok parkoló autót.

Így Nóráék választás elé kényszerültek és úgy döntöttek, új boltot nyitnak, még pedig a balatonakarattyai nagy körforgalomnál, ahol már van elég parkolóhely. 

Mi egy picivel drágább megoldást választottunk arra, hogy megoldjuk a parkolás kérdését, mint hogy kiépítettünk volna ide egy komolyabb mélygarázst. Azzal, hogy felépült az új helyen az új bolt, láthatóan ez megszüntette itt a problémákat"

- mesélte Ördög Nóra a Kisbolt születik vlog 4. epizódjában. 

Nánási Pál és Ördög Nóra az első kisbolt előtt.Ördög Nóra, Instagram

A műsorvezető sírva nyitotta meg az új boltot, aminek létrejöttéhez a népszerű házaspár minden idejét, energiáját és anyagi forrását felhasználja, sőt, még hitelt is felvettek.

Sokakban felmerül, mi lesz akkor az első kisbolt sorsa, amit Nóra a vlogban meg is válaszol. Mivel bíznak abban, hogy az új bolt nagyobb forgalmat fog bonyolítani, így az eredeti kisbolt körüli nyüzsgés talán mérséklődni fog és senkit nem fog zavarni. Így a házaspár úgy döntött, hogy mindkét bolt nyitva marad a nyári szezonra.