Hoppá! Ez a világsztár fog fellépni Várkonyi Andi és Mészáros Lőrinc esküvőjén

esküvő Várkonyi Andrea Mészáros Lőrinc Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc kapcsolata eleinte sokakat meglepett, azonban úgy tűnik, hogy a pár úszik a boldogságban és már az esküvőjüket tervezgetik.

Mészáros Lőrinc pedig egy szerelmes férfihoz méltóan a csillagokat is lehozná gyönyörű menyasszonyának. A Blikk információi szerint a közelgő esküvőn, amit már eddig is az évtized esküvőjeként emlegettek, egy igazi világsztár fog fellépni, aki nem más, mint Jennifer Lopez!

Mészáros Lőrinc mindent megtesz Várkonyi Andrea boldogságáért. Forrás: Várkonyi Andrea/Instagram

- árulta el egy meg nem nevezett forrás.

Egy közeli ismerős szerint Várkonyi Andreából csak úgy árad a nyugalom és a boldogság, amióta egy párt alkot Mészáros Lőrinccel, ugyanis újra nőnek érezheti magát, amire már régóta szüksége volt.

Várkonyi Andrea reagált: elárulta, Jennifer Lopez tényleg fellép-e az esküvőjükön

Várkonyi Andrea Insatgram-oldalán reagált a felröppent hírre, miszerint Jennifer Lopez lép fel az esküvőjükön. Ide kattintva olvashatod el, mit nyilatkozott erről Várkonyi Andi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.