"A károgó nagymamáknak" is üzent Szabó Zsófi: helyretette a rosszakaróit

Szabó Zsófi család sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi a legfrissebb Instagram-posztjában adott hangot véleményének. Úgy érezte, válaszolnia kell a bántó kommentekre, amikben naponta részesül.

A fiatal édesanya óvja magánéletét, ezért kisfia sem látható túl gyakran a közösségi oldalán. Ha esetleg mégis megoszt róla egy fotót, akkor ügyel arra, hogy fia arca sose látszódjon. Mióta azonban a műsorvezető bejelentette, hogy férjével külön utakon folytatják tovább, azóta rengeteg támadás éri őt emiatt. Ezúttal pedig Instagramon adott hangot véleményének.

"A károgó nagymamáknak akiknél rosszindulatúbbat nem hordott hátán az insta pedig üzenem: mióta anya vagyok, egy éjszakát leszámítva amikor kórházban voltam, mindig a kisfiammal alszom. MINDEN ÉJJEL. Nem magyarázkodás. Nem tartozom senkinek vele. De hangot kell adnom annak a bántalmazásnak amiben nap mint nap részesítenek. Nem kötelességem eltűrni. Anya vagyok. Hiszem, hogy jó anya. Remélem ez így is marad és a kisfiam majd büszke lesz rám!" - írta fotójához a népszerű műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.