Elismert divatfotós lett a Szomszédok egykori sztájának gyermeke: "Nagyon büszke vagyok rá"

Forrás: Facebook/Ivancsics Ilona és Színtársai -
színésznő külföld Ivancsics Ilona család Szomszédok divatfotós karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ivancsics Ilonának a Szomszédok című sorozat hozta meg a sikert. A színésznő a Best magazinnakmesélt életéről, karrierjéről,és büszkeségéről, Bencéről, akit elismert divatfotósként jegyeznek külföldön.

"A fiam hat évig élt és dolgozott Angliában, aztán pár héttel ezelőtt áttette a székhelyét Spanyolországba, Barcelonába. Amikor jött a járvány, hazajött, most is itthon van. Egy anyának nincs annál nagyobb boldogság, mint amikor a gyereke vele lehet, átölelheti, megpuszilhatja.

Nagyon jó a viszonyunk, sokat szoktunk beszélgetni, felidézzük a gyerekkorát.

Ivancsics Ilona nagyon büszke fiára, aki elismert divatfotós lett külföldön Forrás: Facebook/Ivancsics Ilona és Színtársai

Miután édesanyám Bence születése után egy hónappal meghalt, öröm és fájdalom egyszerre volt jelen az életemben. Sajnos a fiam nevelésében nem volt nagymama, aki segítsen, így amikor kicsit nagyobb lett, vittem magammal színházi próbákra, előadásra, a Szomszédok forgatására. Nem volt se neki, se nekem könnyű ez az időszak, de úgy tűnik, nem okozott nagy törést az életében.

Tehetséges, okos, talpraesett, megtalálta a helyét az életben, divatfotós lett. Nagyon büszke vagyok rá"

- mesélte az édesanya, aki azt is elárulta Bencéről, hogy szeret főzni, és különösen egészségesen étkezik. Ilona nem csak édesanyját, de édesapját is elveszítette: a színésznő apukája 2017 karácsonya után, életének 93. évében hunyt el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.