Elképesztő mennyit változtak a Tóth lányok 16 év alatt - Mutatjuk, milyenek voltak

Forrás: Instagram -
Tóth Gabi Tóth Vera változás testvérek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Verát és Gabit több mint 15 évvel ezelőtt ismerte meg egy ország a Megasztárban, azóta pedig töretlen a sikerük. Az elmúlt években számtalan változáson mentek keresztül, de egy dolog mindig is biztos volt az életükben: egymásra minden körülmények között számíthatnak.

Elképesztő, milyen átalakuláson mentek keresztül a Tóth lányok, akiket elsőként a Megasztár című énekes tehetségkutatóban ismert meg Magyarország. Azóta számtalan hullámvölgyön mentek keresztül, a kisebbik Tóth botrányhősből mostanra felelősségteljes édesanya és feleség lett, nővére, Vera pedig hihetlen fogyása után szerelme, Pauli Zoli mellett találta meg igazán önmagát.

Ami az elmúlt években mindig elkísérte őket, az a zene és az egymás iránt érzett szeretet. Vera nemrég megosztott egy közös képet Gabival a közösségi oldalán, amelyen igazi dívaként pózolnak a lányok.

Ez pedig egy 2005-ös felvétel a Megasztárban előadott duettjükről, amelyen jól látszik, hogy mekkora átalakuláson ment keresztül a két tehetség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.