Pásztor Erzsi elárulta, milyen búcsúztatást szeretne, ha meghal: "ne legyen rumli és felhajtás"

színművész sztár Pásztor Erzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pásztor Erzsi hálás a sorsnak, amiért színpadon állhat. A 85 éves színésznő azonban tisztában van az idő múlásával, így lányával már megbeszélte a búcsúztatásának részleteit.

Pásztor Erzsi tisztában van vele, hogy ő sem él örökké, és már beavatta lányát az utolsó útjának részleteibe.

"A lányomnak mondtam már, hogy szórjanak majd szét, ne legyen rumli és felhajtás.

Persze ezt nem akarja senki meghallgatni, mert mindig elütik az élét azzal, hogy az még messze van. Egyszer eljön az idő, és én már nagyon-nagyon ott vagyok a szélén. Mivel nem akarnak róla beszélni, gondoltam, elengedem ezt a dolgot, lesz ami lesz. Aztán ha úgy alakul, hogy látni fogom a búcsúztatómat és nem úgy csinálják, ahogy kértem, legfeljebb a fejükre koppintok" - írja a Bors.

Pásztor Erzsi elárulta, milyen búcsúztatást szeretne, hogyha meghal Forrás: TV2/Mokka

Pásztor Erzsi szeretné, ha ugyanazzal a derűvel emlékeznének rá, mint amilyen ő maga is volt egész életében.

A színésznő örül annak, hogy a lánya hazaköltözött Olaszországból. Kitért arra is, hogy most gyakrabban láthatja családját. Ő maga sosem élte meg rosszul az egyedüllétet, azt viszont nem szeretné, hogy lánya egyedül maradjon. Bízik benne, hogy megtalálja társát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.