Egy 77 évvel korábbi tragédia hozta össze a szerelmeseket

házasság párkapcsolat szerelem tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy különleges és megható történet hozta össze a szerelmeseket, ami a 77 évvel ezelőtt felrobbantott Margit híddal kezdődött. 

Kovács Dana és Nedeczky László ma már házasok, de történetük egy nem mindennapi eseménnnyel kezdődött 77 évvel ezelőtt. 1944 november 4-én felrobbant a Margit híd, ami rengeteg halálos áldozatot követelt, de nagyszüleik túlélték a tragédiát.

A szerelmesek számára már az első randevún kiderült, hogy nagyon sok közös pont van az életükben.

A szerelmeseket a Margit híd hozta össze Fotó: Csudai Sándor - Origo

Minden úgy kezdődött, hogy a nagyszülők azon a villamoson utaztak, ami a Dunába zuhant a robbanás következtében, de mindkettejüket lelökték, így szerencsésen megmenekültek. Unokáik ennek a történetnek köszönhetően vannak ma együtt - írja a Metropol.

Dana és Laci már az első találkozáson nagyon jól kijöttek egymással, elmondásuk alapján mindketten úgy érezték, mintha már ezer éve ismernék egymást.

Kapcsolódó cikk: Igaz szerelem: egymás életét mentette meg a házaspár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.