Szőke Richárd elmesélte balatoni supozásánk történetét, ami egy vihar miatt akár tragédiába is fulladhatott volna.

Szőke Richárd a közelmúltban fejezte be az Elk*urtuk című film forgatási munkálatait, és a sors furcsa fintorának köszönhetően a 28 éves színész még közelebb került a történethez, és a 2006-os botrány legfőbb színhelyéhez - adta hírül a metropol

"Két éve suppozunk a kedvesemmel. A színészi munkáim mellett végre volt egy kis időm és lementünk Balatonszemesre, hogy lazítsunk kicsit. Felfújtuk a deszkát és elindultunk befelé a Balatonba. Egyre beljebb sodródtunk, amikor hirtelen jött egy vihar. A párom megijedt az egyre durvábban hullámzó víztől, ezért gyorsan elindultunk kifelé. Rengeteget sodródtunk Szemestől, de észre vettünk egy kis mólót, úgyhogy célba vettük azt" – mesélte.

"Köveken másztunk ki, annyira a nyakunkon volt a vihar, a lábam meg is sérült a mászás közben. Sehol nem láttunk senkit, csak egy kis lepukkant szállodát, minigolf-meg focipályával. Leraktuk a suppot egy elhagyott lakás elé, majd utána vettük észre, hogy egy elhagyatott, lezárt területen vagyunk"

- mesélte Ricsi, aki tavaly komoly betegségéről vallott.

A hamarosan megszűnő Jóban Rosszban színészei rengeteget változtak az elmúlt évek alatt, ide kattintva pedig azt is megnézheted, kik a sorozat bombázói.