Ahogyan arról mi is beszámoltunk, a héten hozhat első fokon ítéletet a bíróság Galambos Lajos és társai ellen hét éve folyó büntetőperben. A mai napon a védőbeszédek megtartásával folytatódott a procedúra, ahol nagyon durva szavak hangzottak el. 

Galambos Lajos és társai ellen folyó büntetőper már hét éve tart, amely a mai napon a védőbeszédek megtartásával folytatódik a bíróságon.

A legutóbbi tárgyalásnapon az ügyész hét év letöltendő szabadságvesztés kiszabását kérte. Lajcsi korábban azt nyilatkozta, személyes indítékot sejt a háttérben a rá váró büntetéssel kapcsolatban.

A zenész ügyvédje a ma délelőtti tárgyaláson hosszasan sorolta az okokat, melyek szerinte védence minden vádpont alóli felmentését indokolnák.

Galambos Lajos ügyében ma délelőtt folytatódott a tárgyalásLife TV

A védőbeszédet nagyon durva mondatokkal kezdte, melyeket a büntetőügyben eljáró ügyésznőnek címzett. Dr. Fröhlich Krisztián szerint 7 éve szabályszerű boszorkányüldözés folyik a közműlopással és vesztegetéssel vádolt zenésszel szemben - írja a Ripost.

"Erőltetett, pontatlan és jogellenes volt az eddigi eljárás! Az az érzésem, hogy valamiféle személyes indíttatásból az ügyésznő Galambos Lajos és családja pusztulását kívánja. Véleményem szerint ami itt folyik, az nem más, mint szimpla karaktergyilkosság" - kezdte beszédét Lajcsi ügyvédje, aki több mint egy órán át folytatta indoklását, melynek végén kérte ügyfele minden vádpont alóli felmentését.