Második gyermekét várja a világhírű színésznő: már vissza is vonult a nyilvánosság elől

Forrás: Getty Images/Kevin Mazur -
színésznő Scarlett Johansson Hollywood sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Második gyermekét várja Scarlett Johansson. Az Oscar-jelölt színésznő minden igyekezetével azon van, hogy magánéletét megtartsa magának, ám egy hozzá közel álló forrásból tudni lehet, hogy hamarosan életet ad második gyermekének. Azt azonban még nem tudni, mikor érkezik a baba. 

Scarlett Johansson férjével, Colin Justtal együtt már izgatottan várja a baba érkezését. A színésznő az utóbbi időben kissé visszavonult a nyilvánosságtól, kevés interjút ad. A Fekete Özvegy című filmjének népszerűsítésében sem vesz részt - írja a Page Six. A világsztár nem jelent meg a június 21-én megtartott londoni premieren sem. Scarlett Johansson nemcsak főszereplője volt a sikerfilmnek, de a produceri feladatokat is ő látta el.

A színésznő filmjét, a Fekete Özvegyet már mi is megnézhetjük a mozikban Forrás: Getty Images/Kevin Mazur

Scarlett Johanssonnak egyébként már van egy gyermeke, Rose Dorothy Dauriac, aki 2014. augusztus 30-án született meg, a Roman Dauriac-al kötött házasságából.

A szuperprodukcióként emlegetett Fekete özvegy forgatásának jelentős része Budapesten zajlott, így első önálló mozijából megtudhatjuk, mit is is csinált a magyar fővárosban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.