Így még biztos nem láttad Király Viktor feleségét: egy bilin ücsörög

Forrás: Virág Anita/Instagram -
mami édesanya Király Virág Anita bili Kolen énekes Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király-Virág Anita és szerelme, Király Viktor élete fenekestül felfordult, amikor megszületett várva várt gyermekük, Kolen. A mami azóta gyakran kerül olyan helyzetekbe, amikről nem is álmodott.

Anita imádja a követőit, egy-egy poszt alatt gyakran indít beszélgetést és kikéri az anyukák véleményét. Számtalan olyan hasznos hozzászólás érkezik ilyenkor, ami nem csak neki, de a többi anyukának is nagyon hasznos lehet.

Most az ominózus bilizés és a szobatisztává válás volt a téma, amihez Anita egy vicces képet töltött fel az Instagram-oldalára. Hiszen bilin ülve pózol a tehetséges énekes gyönyörű felesége. Aki, azt is elárulta, hogy ő mikor lett szobatiszta.

MamiTéma "BILI " Szobatisztaság: Szerintetek mikortól érdemes próbálkozni a bilivel? Hogy szoktattátok rá? Jöhetnek tippek. Amit tuti nem tudtatok eddig rólam: Anyukám elmondása szerint én 9 hónapos korom óta szobatiszta vagyok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.