"7 éve nem volt rajtam kétrészes bikini": büszkén vállalja szülés utáni testét Szilágyi Szilvi - Fotó

anyaság fotó Szilágyi Szilvia bikini stria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Caramel feleségének, Szilágyi Szilvinek az élete igazi hullámvasút volt, amióta világra hozta kislányát. Szofiról három éve derült ki, hogy leukémiás, ami nagyon megviselte a családot, de mindent megtettek a kislány teljes gyógyulásáért. 

Szerencsére Szofi ma már jól van, anyukája pedig egyedül utazott el a Maldív-szigetekre egy kicsit kikapcsolódni. Instagram-sztorijában mesélt arról követőinek, hogy nagy elhatározásra jutott, még pedig arra, hogy az egyrészes fürdőruhát újra kétrészes bikinire váltja fel.

Szilágyi Szilvi felvállalja, hogy a terhesség nyomot hagyott testén. Forrás: Instagram/ sylviszilagyi

- mondta a gyönyörű anyuka, aki már korábban is bevállalta, hogy az ő hasát és combját is terhescsíkok borítják. Sokáig nehezen tudta elfogadni a striákat, de ma már büszkén viseli őket, hisz ezek emlékeztetik arra, hogyan vált kislányból nővé és nőből anyává.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.