Kendőzetlen őszinteséggel vallott magánéletéről a magyar humorista: 3 évig titkolta, hogy van egy házasságon kívüli gyermeke

színpad Nagy Bandó András közönség humorista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Bandó András a Klubrádió Világtalálkozó című műsorában vendégeskedett. A humorista kendőzetlen őszinteséggel beszélt házasságáról és arról, hogyan is élnek a válás óta volt feleségével.

Nagy Bandó Andrásnak 3 évig sikerült titokban tartania, hogy van egy nála 30 évvel fiatalabb szerelme, Rita, és egy házasságon kívül született kislánya, Gvendolin. Kislánya koraszülött volt és az inkubátoros időszakban is titkolózni kellett, mert csak ő és Rita voltak tisztában azzal, hogy ki is a gyermek igazi apja.

Házasságon kívül született gyerekéről, válásáról, az újrakezdésről: Nagy Bandó András kendőzetlen őszinteséggel vallott az életéről Forrás: Facebook/ Nagy Bandó András

Nagy Bandó Andrásnak lelkileg megterhelő volt felfedni ezt a történetet családja előtt, de környezete szerencsére elfogadta, hogy új életet kezdett. Szerinte hiába szép a 60 éves házasság gondolata, ha 30 évet követően valami megromlik, akkor nincs sok értelme folytatni azt a kapcsolatot - írja a Blikk.

Előző feleségével, Julival 42 évig voltak együtt, aki egy szabadlelkű nő és volt benne vágy a magányos életre. Szerinte volt felesége most boldog.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.