Elképesztő hasonlóság! A rajongók szerint ebbe a srácba szállt Michael Jackson szelleme - Fotó

rajongó Michael Jackson hasonlóság elképesztő szellem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Fabio Jackson néven befutott imitátor a megszólalásig hasonlít Michael Jacksonra.

A 2009-ben elhunyt Michael Jackson neve egy azok közül, akiket valószínűleg soha nem fogunk elfelejteni. Nem régiben nyilvánosságra hozták az énekes boncolási jegyzőkönyvét, tavaly év végén pedig az egész sajtó arról írt, eladták a botrányoktól híres birtokát, Neverlandet.

Nem újkeletű tehát, hogy Jackson a halála után is reflektorfényben van. Akadnak olyan megrögzött rajongók, akik úgy vélik, a sztár nem hunyt el, hanem elvonultan él a világ egy titkos szegletén,és vannak olyanok is, akik biztosak abban, hogy Jackson szelleme tovább él, raádásul azt is tudni vélik, kibe költözött át.

@officialfabiojackson

The sound of the pop at the right time

♬ Coffee by Jack stauber - ❗️

Fabio Jackson, a hivatásos Jacko-imitátor valóban kiköpött mása a pop királyának, bár ezt nem a természetnek, hanem jó pár plasztikai beavatkozásnak köszönheti. Nos, az elvakult rajongókat még ez sem tántorítja el attól, hogy ne egy hasonmást, hanem egy olyan férfit lássanak, akibe beleszállt Michael Jackson szelleme, ők ugyanis

biztosra veszik, hogy Jacko benne él tovább.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.