Döbbenet! Így töltötte utolsó születésnapját Diana hercegné

Forrás: AFP -
ünneplés Diana hercegnő születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak kevesen tudják, de Diana hercegné utolsó, azaz a 36. születésnapján egyedül ünnepelt. Ám ez őt egyáltalán nem viselte meg. 

A gyönyörű hercegné tragikus halála mindenkit sokkolt és megrázott. Rengetegen imádták Dianát, minden születésnapján tengernyi üdvözlőlapot és virágot kapott a rajongóitól. Utolsó, 36. születésnapját egyes egyedül töltötte, ám ez egyáltalán nem okozott neki problémát.

Diana mindenkinek személyesen válaszolt, akitől üdvözlőlapot kapott. Forrás: AFP

Minden köszöntésre válaszolt, ezért már korán reggel hozzákezdett az íráshoz, hiszen 300 üdvözlőlapot és 70 virágcsokrot kapott. Többen különleges ajándékkal is meglepték, az indiai techmilliárdos Gulu Lalvani az akkor legkorszerűbbnek számító videokamerával ajándékozta meg, az argentin divatguru, Roberto Devorik pedig a világ egyik legdrágább ruháját küldte el neki.

Ám, ha ez még nem lenne elég, egykori sógornője, Fergie ezt a napot választotta arra, hogy bocsánatot kérjen tőle, amiért az életrajzi könyvében nyilvánosságra hozta azokat a hátborzongató történeteket, amiket Diana elmesélt neki – írta a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.