Több mint testőr család nyaralás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha az ember kisgyerekekkel megy nyaralni, fontos, hogy mindenki találjon megfelelő programot, a gyerekek is jól érezzék magukat a strandon, és a szülőknek is lehetősége legyen kikapcsolódni. Erre mind megvan a lehetőség Hajdúszoboszlón, hogy hogyan, annak Kandász Andi járt utána.

Végre eljött a szabadságok és a nyaralás ideje. A kisgyerekes családok azonban olykor félnek elindulni az apró csemetékkel, ám számos nyaralóhelyen már remek lehetőségek várják őket.

Kandász Andi Forrás: Kandász Andi/Instagram

Kandász Andia Több mint testőr című műsorban annak járt utána, hogy mit érdemes kipróbálni a Hajdúszoboszló üdülőparadicsomában.

A TV2 Kandász mamik című műsorának egyik családja elkísérte Andit és párját a forgatásra, hogy kipróbálhassák a hajdúszoboszlói hotel családosoknak kínált lehetőségeit.

„Családi nyaralásokon olyan program a nyerő, amely a gyerekeket is szórakoztatja. Legyen az állatkert, játszóház, vagy egy hatalmas palacsintázás a családdal. A strandokon fontos, a kellemes hőmérsékletű biztonságos medence, és csúszda is."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.