"Azt hittem, elvesztettem" - az út szélén élesztette újra gyermekét az édesanya

édesanya szívmegállás ijedtség csecsemő család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 23 éves nő épp hazafele tartott kisbabájával, amikor észrevette, hogy kislánya nem lélegzik.

Laura Harrison éppen a Merseyside állambeli St. Helensben hajtott, amikor észrevette, hogy kislánya, Bonnie-Esmea rosszul van. A kislány megbénult, kihűlt, és a légzése is leállt. Az édesanya amint észrevette, hogy kislánya nem reagál semmire, gyorsan félreállt az út szélén, és a füvön kezdte újraéleszteni kisbabáját.

Egy nő és édesanyja észrevette a gyermeke életéért küzdő Laurát, és megálltak, hogy segítsenek rajta. Végül ők vitték be anyát és lányát a kórházba, de közben a mentősöket is értesítették. A kocsiban utazva Bonnie még egyszer elvesztette az eszméletét, de a történet happy enddel zárult, és a kisbaba túlélte.

Végül a mentősök vették át Bonnie-Esmae ellátását és a whistoni kórházba szállították, és az orvosok megállapították, hogy súlyos refluxa, tejallergiája és székrekedése van.

Kapcsolódó: Így kell újraéleszteni egy csecsemőt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.