Szívszaggató részletek láttak napvilágot Pécsi Ildikó és Szűcs Lajos halálának körülményeiről: "Fogtuk a kezét"

Forrás: smagpictures.com/Olajos Piroska -
halála Pécsi Ildikó Szűcs Lajos labdarúgó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy évvel ezelőtt, július 12-én, 80 éves korában távozott az élők sorából Szűcs Lajos, olimpiai bajnok labdarúgó, a legendás színésznő, Pécsi Ildikó férje. A színművésznő fogadott fia, L. Péterfi Csaba a Facebookon emlékezett meg Szűcs Lajosról.

A tavaly decemberben elhunyt Pécsi Ildikó fogadott fia, L. Péterfi Csaba közösségi oldalán emlékezett meg Szűcs Lajosról, aki egy évvel ezelőtt, július 12-én hunyta le örökre a szemeit - írja a Ripost.

"Ma egy éve ment el Lajos bácsi. Emlékszem, amikor jött a hír, hívtam Ildikót. Fiuk, Csaba már ott volt nála, én pár perc múlva érkeztem. Fogtuk a kezét.

Szívszorító dolog derült ki Szűcs Lajos és Pécsi Ildikó haláláról Forrás: smagpictures.com/Olajos Piroska

Eszméletlen erős volt Ildikó, nekünk kellett volna vigasztalni őt, de ez szinte fordítva történt. Nem akart igazán beszélni senkivel. Ott ültünk a teraszon. Azt hiszem, ő már akkor tudta azt, ami mi még nem. Ezért volt annyira nyugodt. Nem mondhatta el nekünk, hogy fél év múlva követi a szerelmét. Ez a szerelem tényleg a sírig tartott"

- olvasható Csaba bejegyzésében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.