Borzalmasan néz ki: a Szex és New York színésznője annyira megöregedett, hogy rá sem lehet ismerni - Fotó

fotó színésznő Szex és New York Cynthia Nixon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már javában zajlik a Szex és New York sorozat legújabb évadának forgatása, ahonnan olykor meghökkentő fotók érkeznek a szereplőkről. Ez történt most a tévétörténelem egyik leghíresebb vöröseként számon tartott Cynthia Nixonnal is, aki felismerhetetlenül néz ki a róla készült lesifotón.

Lehet szeretni, lehet nem szeretni, de a Szex és New York sorozat a legtöbb nő életében megjelent. Nem kell azon csodálkozni, hogy újabb évaddal lepik meg a készítők a rajongókat, ám a harmincas éveikben járó sztárok helyett ma már egy idősebb csapat áll a kamerák elé.

Korábban már megmutattuk, miként alakulnak át a világhírű színésznők a sorozat karaktereivé, most azonban arról is lerántjuk a leplet, hogyan festenek a szereplők két rész felvétele között.

A minap a sorozat Mirandáját sikerült a lesifotósoknak lencsevégre kapni, akire alig lehet ráismerni a fotón.

Sokkal inkább néz ki egy idős asszonynak, aki hanyag öltözékében sietősen távozott a fodrásztól, mint egy világhírű színésznőnek,

aki korábban még New York kormányzói székéért is indult a választásokon.

Felismerhetetlenül néz ki Cynthia Nixon Forrás: TheImageDirect.com/Byline: TheImageDirect.com/Theimagedirect.Com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.