Újabb nehézséggel néz szembe a népszerű rapper és kedvese: "Nehéz elfogadni"

párkapcsolat Young G szerelem Mészáros Norina VV Béci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Béci és szerelme életük egyik legboldogabb időszakát éli, mióta megszületett tüneményes lányuk, a kis Rebeka. Ám sajnos még mindig olyan sok megrázkódtatás éri őket, hogy nem lehet felhőtlen a boldogságuk.

Béci szerelmét, Norinát a szülés után egy daganat miatt kellett megműteni, a sok idegeskedés miatt a kismamának sajnos elapadt a teje, ezért legnagyobb bánatára nem tudja anyatejjel táplálni a babáját. Erről követőinek is őszintén beszélt a közösségi médiában.

Sokan kérdezitek, hogy van e még anyatejem,sajnos már nincsen,1 hónapja körülbelül elapadt. Nehéz téma,nehéz elfogadni, de sajnos a stressz hatalmas hátulütője az anya tejnek.

(...) Az elején rengeteget fejtem,hogy termelődjön a tejci ,amíg Rebeka aludt és éppen nem szopizott! Volt,hogy nem jött neki mellből annyi amennyi kellett volna,így a lefejt tejemet adtam neki cumisüvegből!

Tápszeresek lettünk,nem sikerült az anyatejet megtartani,de MINDENT MEGTETTEM,így nincs lelkiismeretfurdalásom

- írta Norina az Insta posztja elá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.