Féltik Marsi Anikót új szerelmétől: Szulák Andrea exe viharos szakításokon van túl

Forrás: TV2 -
párkapcsolat válás ex szerelem Marsi Anikó Szulák Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajtóértesülések szerint Marsi Anikó újra szerelmes, párja pedig nem más, mint Szulák Andrea exférje, gyermekének apja, Gábor. A hírekre Szulák Andrea is reagált, nem túl jó színben feltüntetve egykori kedvesét. A legfrissebb hírek szerint Marsi Anikóért aggódnak a barátai, a férfinak ugyanis a korábbi kapcsolatai viharosan alakultak.

Nem sokkal azután, hogy különvált Palik Lászlótól, Marsi Anikó újra randizni kezdett. Választottja pedig Szulák Andrea és Agócs Judit exe, Gábor. A férfinak mindkét színésznőtől született egy gyermeke. Agócs Judit még a terhessége alatt szakított Gáborral. A Blikknek nem akart nyilatkozni, mindössze annyit mondott, hogy Szulák Andrea posztjának minden szavával egyetért.
"Ahol még vannak tehetős, elhagyott lövészárkok, ott lehet tartani tőle, hogy ő felüti a fejét" - írta közösségi oldalán Szulák, így kommentálva exe új kapcsolatát.

Marsi Anikót féltik a barátai Forrás: TV2

Marsi Anikó barátai attól tartanak, hogy ez a kapcsolat nem tesz jót tévésnek és nem is lesz tartós. Egy közeli ismerős a lapnak így nyilatkozott:
"Olyan, mintha Gábor magányos ismert nőket keresne, ám egy idő után távozik, összetört szíveket hagyva maga után. Nem szeretném, hogy Anikó is erre a sorsra jusson."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.