Shakira vadítóan kerek hátsót villantott - elképesztően szexin fetreng a vízben

fotó Shakira fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 44 éves Shakira mindig bebizonyítja, hogy a kor csak egy szám: nemrég készült fotóján is igazán vadító. 

Shakira nem panaszkodhat az idomaira, hiszen két gyerek után és 44 éves létére is elképesztően formás, pont olyan, mint a karrierje elején. A rajongók minden alkalommal elámulnak, amikor kicsit lengébb öltözékben készült fotót tesz közzé, hiszen az énekesnő mindegyiken vadító, ahogy ezen a felvételen is. A kép egy részlet Shakira új dalának klipjéből, ahol rengeteget láthatjuk csillogó alsóban a szörfdeszkán.

Így festettek a hollywoodi sztárok, mielőtt híresek lettek - Galéria 2. rész

Hírességek, akiket nem láthatunk akkor, amikor rossz paszban vannak. Kizárólag kifogástalan külsővel jelennek meg a kamerák előtt és mindenki meglepődik, ha hétköznapi ruhákban és smink nélkül kapják őket lencsevégre. Ami számukra borzasztó lehet, hiszen ők is ugyanolyan emberek, akár csak mi és a legnagyobb világsztárok sem voltak mindig híresek. Az ismertség előtt pedig sokan meglepően máshogy néztek ki. A galériáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.