Ez a legjobb módszer arra, hogy távol tartsd a darazsakat a teraszon

Forrás: Shutterstock -
terasz darázscsapda sör ecet darázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor kiülünk a teraszra vagy a kertbe, hogy elfogyasszuk a vasárnapi ebédet, gyakran megjelennek a darazsak az étkezőasztal körül és csapkodás lesz az étkezés vége. 

Sok kellemetlenséget tud okozni egy étkezőasztal felett keringő darázs, aminek a csípésére sokan allegiások. Mint mindenre, szerencsére arra is van megoldás, hogy nyugodton ebédeljünk a teraszon vagy a kertben. A Ketkes bemutatja a legtutibb darázscsapdát, ami nagyon egyszerűen elkészíthető és roppant hatékony.

A darázscsípésre sokan allergiások. Forrás: Shutterstock

Öntsünk kb. 100 ml sört egy befőttesüvegbe, majd keverjünk el benne 4 teáskanál cukrot és egy kevés ecetet. Az ecet távol tartja a méheket, a darazsakat és legyeket viszont vonzani fogja a cukros-sörös lé. Így nyugodtan ebédelhetünk és nem kell attól tartanunk, hogy megcsípnek a repülő rovarok.

Ez is érdekelhet: Így kezeld természetes módon a rovarcsípéseket

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.