Végleg búcsút inthet Hollywoodnak a világhírű színész - ez az oka

Forrás: Getty Images/WireImage/2013 Luca Teuchmann/Luca Teuchmann -
Nicolas Cage színész Hollywood szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre nehezebben találja meg a helyét Hollywoodban a világhírű színész, Nicolas Cage. Elgondolkodott rajta, hogy nem folytatja tovább, felhagy a filmezéssel.

Legújabb filmje, a Pig kapcsán megdöbbentő dolgokat nyilatkozott Nicolas Cage. A Pigben a színész egy oregoni gombászt alakít, akinek eltűnik egyetlen társa, a szarvasgomba kitúrására specializálódott disznója. Cage azt mondja, ösztönösen érezte, hogyan kell Robot alakítania, aki a sztori szerint korábban egy sztárséf volt.

"Én is úgy érezem, mintha elvesztem volna a saját vadonomban, és hogy elhagytam a Hollywoodnak nevezett kisvárosomat. Ami engem illet, nem tudom, hogy vissza akarnék-e menni.

Nem tudom, hogy akarnék-e még egy Disney-filmet csinálni. Szörnyű lenne. Most már teljesen más légkör uralkodik Hollywoodban, tele van minden félelemmel"

- mondta a színész a Varietynek.

Nicolas Cage végleg búcsút inthet Hollywoodnak Forrás: Getty Images/WireImage/2013 Luca Teuchmann/Luca Teuchmann

Egy házért cserébe lemondott a gyerekről - Sztárapák, akik egyedülálló szülők lettek

Azt fontos megjegyezni, hogy Cage már régóta nem tartozik a hollywoodi húzónévek közé úgy, mint a 90-es évek végén és az új évezred elején. Állítása szerint ezt egy cseppet sem bánja, mert már akkor is zavarták a kereskedelmi filmezéssel járó kötöttségek.

"A független filmeknél nagyobb a kísérletezés szabadsága, fluidabb tudok lenni. Kisebb a feszültség, és több az oxigén a szobában"

- tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.