A királyi család mindig a "ne kommentálj, ne panaszkodj" elvet követte, de Cambridge hercege most megelégelte a hallgatást és új taktikát szeretne alkalmazni. 

A királyi szakértő szerint a saját módszerükkel áll majd bosszút Vilmos herceg Harry hercegen és Meghan Markle-ön. A királyi család mantrája mindig is azt volt, hogy „soha ne kommentálj, soha ne panaszkodj", de állítólag Vilmos herceg szeretne most eltérni ettől a családi gyakorlattól és saját játékszabályaikkal akar fellépni öccse és felesége ellen - írja a Mirror

Vilmos herceg bosszút forral öccse és Meghan ellen.Forrás: 360b/Shutterstock

Harry és Meghan akkor verte ki leginkább a biztosítokat a királyi családnál, amikor Oprah Winfrey-nek adtak interjút és azzal vádolták őket, hogy rasszista megnyilvánulásaik voltak. Vilmos herceg akkor nyilvánosan tagadta, hogy a családja rasszista. Állítólag azóta, hogy Meghan a családba került, a királynő folyamatosan próbálja elsimítani a dolgokat, Vilmos hercegnek ebből lett most elege és úgy érzi, itt már határozott fellépésre van szükség. Vilmos herceg állítólag már retteg attól, mi lesz Harry és Meghan következő lépése.

Vilmos és Harry édesanyjuk szobrának felavatásán találkoztak utoljára. Sokan abban reménykedtek, hogy ez majd elhozza a várva várt békét a két fivér közt, ám az avatás után nem sokkal Harry haza is tért Amerikába.