Teljesen kifordult magából Britney Spears, saját húgának is hadat üzent: "Fogadj el úgy, ahogy vagyok, vagy csókold meg a s*ggem"

testvér húg Britney Spears énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő, amit a világhírű énekesnő művel. A balhés Britney Spears saját húgának is hadat üzent.

Britney Spears idegösszeomlása miatt 2008 óta édesapja gyámsága alatt éli a mindennapjait. Ám az elmúlt hónapokban mindent megtett, hogy kiszabaduljon gyámja felügyelete alól, de nem járt sikerrel.

Az énekesnő úgy érzi, hogy testvére semmit nem tett érte, amikor ő a szabadságáért próbált harcolni. Forrás: Getty Images/FilmMagic/Axelle/Bauer-Griffin

A dührohamokkal küszködő nő menedzserét, Larry Rudolphot 25 év közös munka után kirúgta, és kijelentette, hogy soha többé nem hajlandó színpadra állni.

Ha ez még nem lenne elég, legutóbbi bejegyzésében saját húgát, Jamie Lynn Spearst is csúnyán kritizálni kezdte.

A posztban egy olyan képet osztott meg, amin az alábbi felirat látható:

"Fogadj el úgy, ahogy vagyok, vagy csókold meg a seggem, egyél kakát és lépj bele egy legóba"

Az énekesnő posztjában többek között azoknak is üzent, akik kritizálják őt az Instagramra feltöltött táncikálós videói miatt: fogadják el, hogy nem fog egyhamar visszatérni a színpadra, mert ezt sokkal szívesebben csinálja, minthogy olyan emberek akarata érvényesüljön rajta, akik az elmúlt 13 évben megmondták neki, hogy viselkedjen, mit csináljon és mit vegyen fel.

"Nézzétek, nem fogok egyhamar színpadon fellépni úgy, hogy az apám irányítja, mit viselek, mondok, teszek vagy gondolok! Ezt csináltam az elmúlt 13 évben" - írja.

Majd a végén a húgának szánt üzenet olvasható:

"Nem tetszik, hogy a húgom megjelent egy díjátadón, és az én dalom remixeit adta elő! Az úgynevezett támogatóim mélyen megbántottak! Ez a gondnokság megölte az álmaimat"

- tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.