Különleges ajándékkal készül fia lagzijára Csepregi Éva: "Jár nekik"

Forrás: Life TV -
lakodalom esküvő meglepetés koncert szerelem nászajándék násznép férj énekesnő Csepregi Éva vőlegény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csepregi Éva kirobbanó formában van, és ez a nyár több izgalmas élményt tartogat a számára. A számtalan koncert mellett, élete egyik legemlékezetesebb eseménye vár rá.

A gyönyörű Csepregi Éva igazán boldog időszakot tudhat maga mögött. Egy szem fia májusban feleségül vette szerelmét, Dórát, ám a nagy nap után elmaradt az ünneplés, amit nemsokára fog bepótolni a násznép.

Csepregi Éva "Én is szórakoztatni fogom a jelenlévőket, tartok egy kis koncertet. Nagyon várjuk, mert jár nekik" Forrás: Life TV

Már a lakodalom időpontja is megvan.

"Szeptember 25-én lesz Budakalászon. Az esküvőt nagyon szűk körben tartottuk meg, de a fiam és a menyem szeretné a boldogságát megosztani a rokonokkal, barátokkal és ismerősökkel is. Igazi nagy lagzit szerveznek Dávidék, én csak a helyet néztem meg egyszer, nem szólok bele, ők álmodták meg, ők tudják, mit szeretnének.

Annak különösen örülök, hogy van egy hatalmas színpad, és én is szórakoztatni fogom a jelenlévőket, tartok egy kis koncertet. Nagyon várjuk, mert jár nekik."

– mondta a büszke örömanya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.