Csepregi Éva kirobbanó formában van, és ez a nyár több izgalmas élményt tartogat a számára. A számtalan koncert mellett, élete egyik legemlékezetesebb eseménye vár rá.

A gyönyörű Csepregi Éva igazán boldog időszakot tudhat maga mögött. Egy szem fia májusban feleségül vette szerelmét, Dórát, ám a nagy nap után elmaradt az ünneplés, amit nemsokára fog bepótolni a násznép.

Csepregi Éva "Én is szórakoztatni fogom a jelenlévőket, tartok egy kis koncertet. Nagyon várjuk, mert jár nekik"Forrás: Life TV

Már a lakodalom időpontja is megvan. 

"Szeptember 25-én lesz Budakalászon. Az esküvőt nagyon szűk körben tartottuk meg, de a fiam és a menyem szeretné a boldogságát megosztani a rokonokkal, barátokkal és ismerősökkel is. Igazi nagy lagzit szerveznek Dávidék, én csak a helyet néztem meg egyszer, nem szólok bele, ők álmodták meg, ők tudják, mit szeretnének.Annak különösen örülök, hogy van egy hatalmas színpad, és én is szórakoztatni fogom a jelenlévőket, tartok egy kis koncertet. Nagyon várjuk, mert jár nekik." – mondta a büszke örömanya.