"Ősrobbanás várható" - ezt üzente a hétvégi fellépés előtt a rajongóknak Kovács Ákos

videó Debrecen fellépés Kovács Ákos énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kovács Ákos már nagyon várja, hogy szombaton felléphessen zenekarával a Campus Fesztiválon. Az énekes többek között arról is mesélt, miért tekinti második hazájának a várost.

Szombaton lép újra színpadra zenekarával Debrecenben, a Campus Fesztiválon Kovács Ákos. Az énekes nagyon várja a hétvégi fellépésüket, főként azért is, mert szívének igazán kedves a város.

"Örülök, hogy visszatérhetek Debrecenbe, mert második hazámnak tekintem. Annak idején, 33 évvel ezelőtt a Bonanza Banzai a legnagyobb sikerét Budapest után Debrecenben aratta, úgy érzem, a mieinkhez jövünk"

– mondta a Life.hu riporterének.

Hosszú volt az időszak, amíg a pandémia miatt nem zenélhetett a banda közönség előtt, így már csak emiatt is úgy gondolja Ákos, hogy egy igazi ősrobbanás lesz látható a hétvégi koncerten - írja az Origo.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.