Hódi Pamela meglepő, több fotóból álló poszttal jelentkezett közösségi oldalán, a gyönyörű sztáranyuka őszinteség cunamija azonban nem mindenkinek tetszett.

Pami kisbabája mellett is igyekszik aktív maradni közösségi oldalán, és kielégíteni követői vágyait. A kétgyermekes sztármami ezúttal fotózási szokásairól vallott követőinek, és megmutatta, mi a különbség egy retusált, megszerkesztett kép, és egy sima szelfi között, illetve néhány jó tanáccsal is ellátta rajongóit.

"Az első képen egy teljesesen natúr szelfit láthattok, amihez nem nyúltam hozzá (egyiken van rajtam smink másikon nincs), a másodikon azt látjátok, ami szerintem még a tűrhető kategóriába tartozik, hisz nem egy teljes átváltozás történt az arcomon, hanem csak a színek lettek hangsúlyosabbá téve. A harmadikon pedig a teljes önképzavar látható, ami nagy % ban eluralkodott az instán"

-írta a fotóhoz Pamela,  aki hangsúlyozta, szerinte mennyire fontos lenne az, hogy egy közszereplő vállalja az arcát filterek nélkül is, és elárult még egy trükköt is.

"Sokat számít ám az is, hogy tartod a fejed amikor készíted a fotót. Biztos tudjátok Magatokról, melyik profil előnyös illetve alulról-oldalról vagy felülről tetszetek jobban Magatoknak"

-írta a posztban, ami alá rengeteg komment érkezett.

"Szerintem merész dolog így kitenni magad a negatív véleményeknek,én köszönöm az őszinteséged"

-írta az egyik hozzászóló.

"Szerintem mindenféle filter nélkül is tökéletes vagy!"

-írta egy másik, de akadt olyan is, aki kissé felháborodott a fotó láttán.

Azért nagyon durva a különbség. Így csapják be az embereket...

Hódi Pamela kitálalt.Forrás: Instagram/Hódi Pamela

Ez is érdekelhet: Bíróság elé áll Hódi Pamela és Berki Krisztián