MC Hawer nem sokáig búslakodott exe után, rövid időn belül újra rátalált a szerelem. A rapper úgy érzi, hogy végre megtalálta a korban hozzáillő nőt. 

Májusban ért véget a kapcsolata 33 évvel fiatalabb szerelmével MC Hawernek. A rapper életében ez egy óriási váltást hozott, otthagyta a kazincbarcikai életét, visszaköltözött a fővárosba és új életet kezdett. Bár nem számított rá, a szerelem nemrég újra kopogtatott az ajtaján.

"Megismerkedtem egy korban sokkal inkább hozzám illő hölggyel. Először az interneten kezdtünk el beszélgetni, a múlt héten pedig személyes találkozásra is sor került. A Balatonon töltöttünk el egy kellemes délutánt, és fél éjszakát átbeszélgettünk. Első pillanattól fogva nagyon szimpatizáltunk egymással" - árulta el a Borsnak a rapper.

MC Hawer értékeli, hogy a jelenlegi párja önálló egzisztenciával rendelkezik, ugyanis elege volt már abból, hogy mindenkiért ő tartozik felelősséggel.

MC Hawerre újra rátalált a szerelemForrás: Facebook/MC Hawer

"Ezúttal minden más, mert a barátnőm 46 éves, van munkahelye, rendelkezik jogosítvánnyal, van autója, végre egy önálló egzisztenciával rendelkező ember van mellettem. Egymásnak biztonságot tudunk adni, és ez nagyon fontos" - mondta határozottan.

A rapper egyelőre nem szeretné megmutatni barátnőjét és ennek nyomos oka van.

"Ő sosem szerepelet a nyilvánosság előtt. Még nagyon friss a kapcsolatunk, szeretnénk óvatosak lenni. Kihasználunk minden órát és percet, élvezzük, hogy itt vagyunk egymásnak, és hogy végre boldogok lehetünk. Régóta nem élt párkapcsolatban, vágyott ő is a boldogságra.Harmonizálunk, hasonlít az ízlésünk. Sokat beszélgetünk, és igyekszünk minél több programot szervezni magunknak, élvezni a szerelmet. Úgy érzem, végre egyenesbe ért az életem. Egyelőre még nem kaptam engedélyt tőle, hogy a boldogságunkat a nyilvánosság felé képekben megmutassam, hiszen még a kapcsolatunk elején vagyunk" - magyarázta.