Keresztes Ildikó énekesnő sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keresztes Ildikó a pandémia miatt nem utazhatott haza Erdélybe, így másfél éve nem ölelhette magához szeretett családtagjait.

Keresztes Ildikónak sem volt felhőtlen az elmúlt másfél év, hiszen a járványhelyzet miatt számtalan nehézséggel kellett szembenéznie. Nélkülöznie kellett a színpadot, amelytől ilyen hosszú ideig még sosem volt távol. A pandémia elején azonban az énekesnő jól viselte a karanténhelyzetet, hiszen jutott ideje olyan tevékenységekre, amelyekre korábban nem.

Az énekesnő már nagyon várja a találkozást. Fotó: Mudra László - Origo

Keresztes Ildikó most azonban újult erővel vetette bele magát a munkába. Az énekesnő számára fontos az utazás, és minél előbb szeretne hazalátogatni Erdélybe, ahol másfél éve nem járt. Keresztes Ildikó ugyanis ilyen hosszú ideje nem látta testvérét, mostohaanyját, és rokonait, de reméli, hogy most már hamarosan végre magához ölelheti szeretteit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.