Bizarr szerződés - Elképesztő összeg ütheti Harry herceg markát, de ehhez a királynőnek meg kell halnia

Forrás: AFP/Ian McIlgorm -
Meghan Markle királynő Harry herceg II. Erzsébet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Átszámítva valamivel több, mint 12 milliárd forintnyi dollárra szerződött Meghan Markle és Harry herceg. Ahhoz, hogy megkapják, négy könyvet kell megírniuk, a másodikat viszont csak II. Erzsébet halála után adhatják ki.

Négy könyvre szóló szerződést kötött egy amerikai kiadóvállalat Harry herceggel és feleségével, Meghan Markle-al. A Daily Mail információi szerint ebből kettőt Harry jegyez majd, egy életmóddal és wellnessel foglalkozó kötetet Meghannek kell megírnia, az egyik könyv részletei azonban még ismeretlenek. A lap információi szerint a négy könyvért összesen 40 millió dollár körüli összeget kaphatnak Meghanék. A herceg két önéletrajzi ihletésű könyvéből az első kötet vélhetően már jövőre megjelenik, a másodikhoz viszont elég bizarr történet kapcsolódik:

A második kötetet ugyanis csak II. Erzsébet királynő halálát követően adhatják ki.

A kikötés állítólag Harrytől származik, ami a szakértő szerint rossz ómen.

-mondta.

Forrás: AFP/Ian McIlgorm

Ez is érdekelhet:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.