Csúnyán átverte az egész országot Fluor Tomi - ezzel a fotóval zavart össze mindenkit - Fotó

Forrás: Bertalan Ádám -
esküvő házasság lánykérés menyasszony Fluor Tomi vőlegény zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fluor Tomi a minap megosztotta követőivel egy fotót, amelyen egy lány előtt térdel, majd ehhez csak annyit írt, hogy igent mondtak neki. A hír hallatán rengetegen gratuláltak Tominak, de hamar kiderült, hogy az egész csak tréfa volt. 

Fluor Tomival kapcsolatban nagyon nehéz eldönteni, hogy mikor beszél komolyan, és mikor viccel. A minap sikerült azzal átvernie a rajongóit, hogy megkérte a szerelme kezét.

Fluor Tomi csúnyán átverte a rajongóit Forrás: Bertalan Ádám

Fluor Tomi a minak kirakott egy képet a közösségi oldalára, amelyen térdre ereszkedve tart a kezében egy gyűrűnek látszó tárgyat, a vele szemben álló hölgy pedig meglepett és meghatódott arccal nyújtja felé a kezét. A képhez az alábbi szöveget is odaírta:

"#shesaidyes" (igent mondott)

A rajongók eddig abban a tudatban élte, hogy a népszerű zenész szingli, ezért is volt olyan meglepő ez a fotó, amelyet alá még zenésztársa, Diaz sem hagyott szó nélkül:

"Óriási pillanat volt es köszönmöm, hogy én lehetek a tanúd a NAGY napon!"

Tomi követőinek nagy része viszont azt gondolja, hogy az egész bejelentés csak egy tréfa és semmi valóságalapja sincsen.

Ez is érdekelhet: Fluor Tomi nagyon tud bulizni: a földön fetreng - Fotó

Fluor azóta megerősítette Instagram-oldalán, hogy nem volt valódi a lánykérés.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.